Nieuws

Vakgarage Duindam, SelectiePunt en Verkeersschool van Buuren treden toe tot partners van de Lex Schoenmaker cup

Geplaatst op vrijdag 26 mei 2017 om 11:38 uur

Vakgarage Diundam, al 12 jaar trouwe partner van hethaagsamateurvoetbal.nl, is ook toegetreden tot de partners van de Lex Schoenmaker cup. Vakgarage Duindam is de garage voor alle merken auto's maar voor Skoda, SEAT en Volkswagen in het bijzonder. Vakgarage Duindam is gecertificeerd voor de laatste 3 merken. Vakwerk in een betrouwbare garage voor zeer concurrerende prijzen is waarin Vakgarage Duindam het verschil maakt.

Wij zijn trots op het feit dat Vakgarage Duindam partner is geworden van de Lex Schoenmaker Cup.

SelectiePunt, de laatste 2 jaar nauw aan onze website verbonden heeft ook een partnership gesloten met de Lex Schoenmaker cup. SelectiePunt is de snelstgroeiende dienstverlener op het gebied van Felx werk en heeft met de geïntroduceerde sponsorplannen een manier gevonden om sportclubs in het algemeen, maar voor ons belangrijk, de Haaglandse voetbalclubs in het bijzonder, financieel te ondersteunen.

Wij zijn trots op het feit dat Selectiepunt partner is geworden van de Lex Schoenmaker Cup.
Verkeersschool van Buuren, al jarenlang een trouwe partner van hethaagsamateurvoetbal.nl is ook toegetreden als partner van de Lex Schoenmaker cup. Met een klanttevredenheid van bij een tien, een Netto Promoter score die ongekend is, is verkeersschool van Buuren al decennia lang een begrip in onze regio. verkeersschool van Buuren introduceerde kort geleden samen met hethaagsamateurvoetbal.nl de actie dat bovenop de zeer scherpe tarieven ook nog 5% kortin kan worden verkregen indien een lid van een voetbalclub zich bij van Buuren opgeeft. Een actie die geheel in onze wens de clubs te helpen past.

Wij zijn trots op het feit dat verkeersschool van Buuren partner is geworden van de Lex Schoenmaker cup.