Nieuws

Megmeister, Energie Excellent en Float Center treden toe als partner van de Lex Schoenmaker Cup

Geplaatst op maandag 22 mei 2017 om 09:11 uur

Ook Megmeister, Energie Excellent en Float Center zijn toegetreden tot het rijtje partners van de Lex Schoenmaker cup die zondag 28 mei 2017 zal worden gespeeld op het prachtige complex van Forum Sport. Het belooft een mooie dag te worden met veel zon en wij kijken er naar uit.


Megmeister is een in Nederland nieuw bedrijf. Als sinds 2010 timmert het bedrijf echter aan de weg op het gebied van compressiebroeken en ondershirts. Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid en zijn Sparta en Willem II inmiddels helemaal om met Megemeister. In onze regio hebben 15 teams Megmeister getest en ronden we de komende weken de laatste pilots af.

Wij zijn trots dat Megemeister zich aan ons toernooi verbonden heeft.

Energie Excellent is een erkend adviesbureau dat op het gebied van Energie het verschil kan maken voor iedere club of voor ieder bedrijf. Niet alleen kunnen zij uw energie rekeningen onder de loep nemen en daar besparingen op realiseren, ook kunnen zij op andere vlakken met u meedenken, dit alles om uw club of bedrijf te ontzorgen en op die manier geld te besparen.

Wij zijn trots dat Energie Excellent zich aan ons toernooi verbonden heeft.Floatcenter is de volgende die zich aan de Lex Schoemaker cup verbonden heeft. Floaten is in de topsport een wereldwijd geaccepteerd onderdeel van het herstel van spelers. Of het nu ADO Den Haag of Manchester United is, beiden floaten als onderdeel van de wedstrijdvoorbereiding. Samen met hethaagsamateurvoetbal.nl maken wij floaten ook voor de amateurclubs bereikbaar om zodoende een bijdrage te leveren aan de fitheid van de spelers binnen uw selectie. Overigens is floaten echt geweldig ontspannnend, dus ook voor u zelf kan floaten een stuk ontspanning brengen. 

Wij zijn trots dat Float Center zich aan ons toernooi verbonden heeft.